Danske Modelbyggere Forum

  • August 24, 2019, 06:29:18 am
  • Velkommen, Gæst
log ind eller registrér.

Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Avanceret søgning  

Nyheder:

Forfatter Emne: Er forum blevet langsommere?  (Læst 1388 gange)

Kent

  • Bygger som en pro
  • *****
  • Indlæg: 660
Er forum blevet langsommere?
« Dato: November 03, 2009, 17:17:41 pm »

Er det kun mig, eller er forummet blevet langsommere?

Det er når jeg logger ind, at problemet bliver særligt tydeligt.

Faktiskt så har jeg to gange fået time-out fejl, ved indlogning  :(

Jeg må hellere nævne, at jeg er hard-core Firefox bruger  ;)
Logget
Motorcyklister ved, hvorfor hunden stikker hovedet ud af bilvinduet.

KrokoHunter

  • Bygger som en pro
  • *****
  • Indlæg: 1.979
  • Niels M. Frederiksen
    • KrokoHunter - Studio Scale Modeling & Prop Building
    • E-mail
Sv: Er forum blevet langsommere?
« Svar #1 Dato: November 03, 2009, 18:49:13 pm »

Hej Kent

Det er ikke lige et problem jeg har stødt på, og jeg opholder mig jo ellers en del på forumet. Mht. timeout ved logon skal jeg være dig svar skyldig, da jeg har sat min profil op til altid at være logget på, så jeg ikke skal indtaste login-oplysninger hver kan jeg kommer ind på forumet.

Jeg synes dog tit, at jeg oplever min Firefox få timeouts, så jeg funderer lidt over, om det nærmere er en opdatering i Firefox der "bugger" en smule. Jeg er sikker på at man kan gå ind i FireFox's settings-scripts og rette nogle informationer, så den ikke er så tilbøjelig til at få timeouts, men det er ikke noget jeg har undersøgt nærmere.
Logget
Niels M. Frederiksen

The Barefoot Modelbuilder

kristensen

  • Gæst
Sv: Er forum blevet langsommere?
« Svar #2 Dato: November 03, 2009, 20:01:50 pm »

Jeg kører også udelukkende Firefox, men har aldrig oplevet problemer med forummet, men jeg er selvfølgelig også altid logget på, men er enig i at Firefox har nogle timeout problemer
Logget

Kent

  • Bygger som en pro
  • *****
  • Indlæg: 660
Sv: Er forum blevet langsommere?
« Svar #3 Dato: November 03, 2009, 22:21:38 pm »

Hmmm....det kan egentlig godt være, at det er blevet specielt udtalt efter sidste opdatering af Firefox. Men det er den eneste side jeg har oplevet det på.

Citér
jeg har sat min profil op til altid at være logget på, så jeg ikke skal indtaste login-oplysninger hver kan jeg kommer ind på forumet.
For en god ordens skyld...det er jeg også  ;)

Ja ja, problemet er jo heller ikke værre end det er til at leve med, indtil der kommer en ny opdatering.

Nå jeg har heller ikke tid til at sidde her og skrive, jeg skal ind i stuen og stortude over at min lakering af en Hellcat er gået helt i Anders And :'(
Logget
Motorcyklister ved, hvorfor hunden stikker hovedet ud af bilvinduet.