Danske Modelbyggere Forum

  • Juni 18, 2019, 15:28:11 pm
  • Velkommen, Gæst
log ind eller registrér.

Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Avanceret søgning  

Nyheder:

Forfatter Emne: Exter-company, Tyskland  (Læst 127 gange)

runcare

  • Bygger som en pro
  • *****
  • Indlæg: 589
    • E-mail
Exter-company, Tyskland
« Dato: Januar 11, 2019, 20:23:52 pm »

Hvis der ikke er nogle som kender denne tyske forhandler, som jeg blev anbefalet for nogle år siden (men ikke selv afprøvet) var det måske en ide at lægge nogle af sine spareskillinger hos ham, hvor hovedvægten er på 1/35 skala, 2.vk. Det er nok noget nær den største samling af figurer til salg, samlet et sted, jeg kender til. Mange kendte producenter føres, men ukendte som AC Models fra New Zealand og Paracel Miniatures fra Vietnam, er også repræsenteret her. Førstnævnte dækker stort alle konflikter som har raset i det 20. århundrede på alle kontinenter og i super lækre naturtro resinstøbninger 8). Paracel dækker naturligvis Vietnam set fra VC/NVA's side, men også WWII, moderne og civile konflikter, finder man figurer fra.

I mindre omfang forhandles der også dioramatilbehør, buster, 75mm, 1/16 skala og historiske figurer samt pensler, bøger og farver.

Eneste minus er måske priserne, som er et par euro over hvad andre forhandlere tager for flere af de tilsvarende produkter. Og det at producentikonerne ikke kan forstørres, så det er nemmere at genkende hvilken man leder efter. Her må man mange gange gætte og prøve sig frem. En liste med navnene, havde været nemmere.

www.exter-company.com 
Logget