Danske Modelbyggere Forum

  • December 09, 2022, 21:03:41 pm
  • Velkommen, Gæst
log ind eller registrér.

Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Avanceret søgning  

Nyheder:

Forfatter Emne: Læs dette inden du benytter "Kampagner"  (Læst 3448 gange)

KrokoHunter

  • Bygger som en pro
  • *****
  • Indlæg: 1.976
  • Niels M. Frederiksen
    • KrokoHunter - Studio Scale Modeling & Prop Building
    • E-mail
Læs dette inden du benytter "Kampagner"
« Dato: Oktober 04, 2008, 17:06:58 pm »

Dette område er for kampagner eller gruppeprojekter.

Alle kan komme med forslag til temaer til en kampagne/gruppeprojekt (herefter kampagne). Dette gøres ved at oprette et nyt emne, med en god beskrivende titel for kampagnens tema. I emnet kan du så uddybe hvad kampagnens tema specifikt går ud på.

Du skal også foreslå en varighed på kampagnen (f.eks 6 eller 12 måneder.. tænk på at folk evt. skal have tid til kampagnen ved siden af deres andre projekter)

Et kampagnetema kan være alt mellem himmel og jord. Det kan være et diffust emne/begreb som byggere fra mange forskellige modelbyggergenrer kan være med i, eller det kan også et helt specifikt emne såsom F-4 Phantom. Det står dig frit for.

Når et tema er blevet forslået, så kan de andre brugere på forummet, ligge et svar i emnet, hvis de synes at det er et interessant emne, som de gerne vil deltage i. Hvis moderatorerne bedømmer, at der er tilstrækkelig opbakning omkring et emne, vil det blive besluttet at aktivere emner. I så fald vil moderatorerne fastsætte en start- og slutdato for kampagnen, som giver folk tid til at tilmelde sig og få indkøbt materialer, og hvor slutdatoen ikke umiddelbart falder sammen med nogle større modelbygger-arrangementer. Der vil så blive oprettet en underkategori til kampagnen, med en tilmeldingstråd, hvor brugere der gerne vil deltage, kan skrive sig på. Når kampagnens så startes, kan hver bruger der deltager oprette en tråd til sit projekt. Denne tråd skal navngives "BLOG: " efterfulgt af projektets navn. Så vil en moderator, sørge for at gøre emnet til en såkaldt "Sticky" så den altid vil blive vist som et af de øverste emner. På den måde er det nemt for brugerne at følge med i de forskellige projekter.

God fornøjelse. Vi glæder os til at se en masse spændende kampagner!
Logget
Niels M. Frederiksen

The Barefoot Modelbuilder